











Rég ettünk ennyire tökéletes pizzát! Az ízek, a tészta, a feltétek – minden a helyén volt. Ritka, hogy minden egy pizzán ilyen jól működjön együtt. Csak ajánlani tudom, igazi olasz hangulat, kiváló minőség!


Nyitás első napján voltam, melynek nehézsége nem nagyon érződött, a kinti terasz még meleg nyári délután is kellemes és árnyas. Pizza finom volt.


Minden remek volt, Zsófi szuperkedves a pizzák pedig isteniek. Ajánlom a pisztáciás-körtéset, mennyei!


Rég ettünk ennyire tökéletes pizzát! Az ízek, a tészta, a feltétek – minden a helyén volt. Ritka, hogy minden egy pizzán ilyen jól működjön együtt. Csak ajánlani tudom, igazi olasz hangulat, kiváló minőség!


Nyitás első napján voltam, melynek nehézsége nem nagyon érződött, a kinti terasz még meleg nyári délután is kellemes és árnyas. Pizza finom volt.


Minden remek volt, Zsófi szuperkedves a pizzák pedig isteniek. Ajánlom a pisztáciás-körtéset, mennyei!


A CalzoMio küldetése, hogy a nápolyi pizzakultúra ízeit és hagyományait itthon is elérhetővé tegye, valódi alapokon, nem utánzatként.

Küldetésünk, hogy a nápolyi pizzakultúra ízeit és hagyományait itthon is elérhetővé tegye, valódi alapokon, nem utánzatként.

Prémium alapanyagokat használunk, gondosan válogatva, közvetlen forrásból. Mert az íz az első pillanattól kezdődik.

Prémium alapanyagokat használunk, gondosan válogatva, közvetlen forrásból. Mert az íz az első pillanattól kezdődik.


A pizzákat hazánk egyetlen hivatalos pizzanagykövete készíti, olyan szakember, aki a nápolyi iskola minden mozdulatát ismeri.

A pizzákat hazánk egyetlen hivatalos pizzanagykövete által betanított szakemberek készítik, akik a nápolyi iskola minden mozdulatát ismerik.

Fesztiválokon, esküvőkön, céges bulikon – a Calzo Mio mobil kemencéje bárhol megjelenik, ahol egy falat Nápolyra vágytok.

Fesztiválokon, esküvőkön, céges bulikon – a Calzo Mio mobil kemencéje bárhol megjelenik, ahol egy falat Nápolyra vágytok.
A nápolyi pizza tésztája vékony, légies, mégis rugalmas – nem véletlenül hajtják félbe vagy negyedbe Nápolyban. Így jobban összeérnek az ízek, és autentikusabb az élmény.
Ha marad egy szelet, ne a mikrót kapd elő! A sütőt állítsd 200 fokra (vagy a legmagasabb hőfokra) és melegítsd újra kb. 2percig, így kívül picit roppan, belül szaftos marad – mintha friss lenne.
Ez nem egy fancy elnevezés, hanem friss tehéntejből készült mozzarella, amitől lágy, tejszínes lesz az íz – nem ugyanaz, mint a boltban kapható pizzamozzarella. Textúrája nyúlósabb, és ez az alapja a legtöbb mozzarellás pizzának.
Nem főzzük, nem fűszerezzük agyon – csak San Marzano paradicsom, egy kis só, talán egy csepp olívaolaj és egy kis bazsalakom. A természetes édesség és savasság az igazi nápolyi stílus lelke.
Nápolyi pizza mellé tökéletesen passzolnak olasz kézműves söreink vagy egy gondosan elkészített Aperol vagy Limoncello Spritz, de egy tökéletes búzasör is kitűnő választás.

Cím:
Email:
Telefon: